HET GRIEKSE HOEKJE

HET GRIEKSE HOEKJE Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 871 beoordelingen
30 mrt 2020 om 22:38 Vroeger gebruikte dit restaurant heerlijke malse kip en dat is nu wel veranderd helaas. De eigenaar is een hele vriendelijke man dus voel me schuldig dat ik zo’n review moet achter laten.
30 mrt 2020 om 9:12 Heerlijk eten en op het afgesproken tijdstip bezorgd. Voor herhaling vatbaar.
30 mrt 2020 om 8:11 Verwachte bezorging precies kunnen naleven en heerlijk eten!
29 mrt 2020 om 20:28 Het eten was lauw helaas, dat was jammer! Dat was vast heet toen 't uit de pan kwam..ligt dus mogelijk aan de bezorging.
29 mrt 2020 om 19:56 Prima
29 mrt 2020 om 19:35 Helaas was de opmerking in de bestelling niet meegenomen, ( zonder tomaat ). Jammer,.maar geen ramp
29 mrt 2020 om 18:58 Super snel geleverd en eten super goed!
29 mrt 2020 om 13:42 Na een uur wachten gebeld, moeilijk om contact met G.H. te krijgen. Eten zou onderweg zijn, 45 min later weer geprobeerd te bellen toen werd er niet meer opgenomen. Ruim 2 uur na bestellen was het er, de corona regels kende bezorger niet. Eten viel erg te
29 mrt 2020 om 10:08 duurde langer dan aangegeven maar was het wachten waard
29 mrt 2020 om 8:45 Na 50 minuten te hebben gewacht, heb ik zelf opgebeld. Ze konden eerst mijn bestelling niet vinden en wisten hierdoor niet hoelang het zou duren. Eten was er na 60 min. Het eten was helaas niet warm. Het vlees was wel lekker maar weinig.
28 mrt 2020 om 20:15 Eten werd veel te laat bezorgd; bijna 2 uur later en was koud.Wat vooral vervelend was; de bezorger hield absoluut geen rekening met de maatregelen ivm Corona. Hij wilde de aangeven en gaf onverwacht cash terug, hij had niet eens handschoenen aan.
28 mrt 2020 om 20:08 Zware tegenvaller wederom...... Voor de zoveelste keer bij opmerking ingevuld geen uien. Wat krijg ik.... volle portie uien. Eten was niet meer warm. De bezorger vooral nu met het Corona virus nog geen meter afstand. Ik bestel voortaan bij Chersonissos !